Tofflor i storlek 45

Det är vad jag går omkring med nu, Mickes stortofflor, kan inte gå barfota på detta golv nu, det är så skitigt och det går inte att städa eftersom det står kartonger överallt, ska ju ändå städa ur hela huset till helgen förhoppningsvis.

Igår monterade vi ner sänggaveln, så inatt har vi sovit på bara madrassen på golvet. Det tar sig vad gäller huset, nu är alla tavlor nedplockade, nästan alla gardiner och stänger, allt porslin är nedpackat. Men ännu är det mycket kvar innan man är helt klar, huga mig! Micke ska nog ta källaren ikväll när han kommer hem.

Nu ska jag laga till nån lunch.


Första inlägget!

Uscha mig vilket väder vi har, regnet bara öser ner.
Micke ringde och väckte mig vid halv tio, han sa att vi kunde åka med kartonger till nya huset idag, wee! 
Har slutat jobba nu också, drygt! Man blir fan mer trött av att gå hemma än att jobba en heltid, sjukt!

Kalas igår, fru Drotz den yngre fyllde år, trevligt sällskap i goda vänners lag som det heter. :)

Mamma och pappa kommer hem imorgon, efter att de idag släppt av Elle vid hennes nya hem idag, hon ska tillbringa 9 (!) månader i Norge, hur ska storasyster klara sig, det undrar ju jag!

Jag har kommit in i en bokperiod, jag läser och läser, har läst ut snart tre böcker på två veckor.
1. Hemma hos Martina - Martina Haag
2. Små citroner gula - Kajsa Ingemarsson
3. Inte enklare än så - Kajsa Ingemarsson

Jag köpte citron boken på ICA i Vemdalen, alla säger att den är så bra, så jag var tvungen att läsa den, och den var faktiskt riktigt bra, så nu beställde jag ytterligare två böcker av samma författare från
www.adlibris.com och den jag läser nu är också jättebra. Hon skriver så enkelt så att säga, man kan identifiera sig med karaktärerna i boken på något sätt.