Stockholm inatt

Peter Jöbacks nya låt "Stockholm inatt" är helt underbar! Åh, den kommer rulla flitigt sista delen av sommaren hos mig. Har även köpt en skiva, den första på länge: Sofia Karlsson - Svarta ballader. Hon sjunger visor av Dan Andersson. Är så glad att våran dator är fixad också! Det finns snälla människor!

Semestern, försvann fortare än den börjat.

Ja min semester på två ynka veckor är förbi, hemskt men sant. Åkte torsdag den 14 juni ner till svärföräldrarna på Värmdö där jag gick loss med plånboken, shopping, shopping, shopping. Även midsommaren tillbringades där nere med god sill och alldeles lagom många nubbar. Som alltid när man kommer därifrån har man med sig dubbelt så mycket som när man kom. Inte bara nyinhandlade grejor utan även grejor som man inte kan säga nej till. Blomkrukor, gardiner, dukar m.m. men jag tackar och tar emot, dessutom fick vi ett helt nytt köksbord med oss hem, vårt fjärde sen vi flyttade in 25 augusti. Men det här har JAG bestämt att vi ska ha ett tag nu, allafall till nästa resa ner :)

Kom hem i måndags för en vecka sedan, men eftersom vi inte tyckte att vi förlustat oss klart ännu så blev det ännu en tur, denna gång till Orsa camping, vilken jag varmt kan rekomendera. Dock blev det ett litet missförstånd mellan mig och husvagnsägarna (min mor och far). De hade missat att vi skulle till Orsa utan trodde att vi skulle ställa oss på barkavlägget här i Rätan. (Som jag i nåt tillfälle mumlat i tydligen). Så när vi passerat Noppikoski ringer min mobil, och min far undrar vart på avlägget vi står för han ser oss inte. Då var det bara att tala om att vi var på väg in i Dalahästens spirande landskap. Jaja, vi tog oss både dit och hem helskinnade allafall. Till och med ett besök på Mora lasarett  blev det, men det är en annan story. Lägger väl upp några foton när jag har klurat ut hur min nya digitalkamera fungerar ihop med min något sega dator.

Ja idag har jag allafall jobbat första dagen efter min då otroligt långa semester. Nu blir nästa trip inte av förrän 9 augusti då Vemdalen och countryn hägrar. Alltid lika kul.


På återseende.