Veckan som gått!

Detta har alltså varit Leons första inskolningsvecka på dagis, och det har gått jättebra. Idag fick jag gå ifrån en stund, han hade vart ledsen när han upptäckte att jag var borta, men sen vart det bra igen! Tills en av ongarna satt i en gåstol, då skulle han ha den direkt! Han känner tydligen igen dem, trots att det var flera månader sen vi tog bort hans här hemma.
Nu är det bara några få dagar till Emelie kommer hem från Tyskland, för alltid! Mamma och pappa ska hämta upp henne på Köpenhamns tågstation, de börjar sin bilresa redan imorgon bitti och kommer tillbaka på tisdag eftermiddag.
Har haft föräldraskapet på middag idag, det serverades grillad kycklingfilé (utom för pappa som fick älg-entrecote) tillsammans med egna potatisklyftor i ugn, tzatziki och creme fraiche med sweet chili sås, sallad på gurka, tomat, rödlök, oliver och fetaost, över det lite balsamvinäger...MUMS! Till efterrätt klämde vi till med en äppelkaka med vaniljsås, ska det ätas så är det väl lika bra man gör det ordentligt... Huga!
Inför första dagisdagen!
Du är det finaste jag vet...

Även att jag hatar att texten blir ett enda sull, jag delar upp den när jag skriver, faktiskt!

Ledig söndag.

Söndag är det i almanackan, och vi jobbar inte idag! Hoppas därför på en mycket solig dag så vi kan vara ute, lär nog bli en tur till farmoran mitt över dagen! Nu blir det frukost och sen kanske en tur med barnvagnen...
Ja, nu rev Leon ner fönsterlampan, gotta go!
Bilden från tidningen när Leon fyllde år!


Shopping!

Har tillbringat dagen i Östersund, det vart lite shoppat, Leon hade fått presentkort av sin gudmor när han fyllde år, på Polarn o Pyret och där hittade vi två par strumpor och en tröja. Kanonfina kläder till bra kvalitet!
Vart även vegetarisk buffé på Åhlens innan det vart Willys samt Lillänge Hittade mockasiner inför Leons dagisstart på Lindex och även ett par tunna vantar. Har även kutat runt hela stan för att försöka få tag på galonvantar, men inte ett enda ställe har. Alla butiker sa att det var slut i hela Östersund... Har hittat nya med lapp kvar på tradera som jag budat på, får se om det går vägen... kan ju vara bra i dessa slask-tider!
Nej nu blir det nog soffläge, eller kanske till och med att man dristar sig till att uppsöka sängen.
Det har varit en lång och händelserik dag!

Tävling!

Jag är med och tävlar om ett av ovanstående plagg (valfritt) från PingPong Barnkläder hos snostjarna.blogg.se
Var med och tävla HÄR du också! "

Walk a mile...

Leon gick fyra steg idag! :D

♥ Moster Maj ♥

Hur kunde jag glömma att berätta att Moster Maj även var hemma när Leon fyllde år, hon kom som en skänk från ovan en söndagskväll för tre veckor sedan snart.....

Åter till det vanliga...

Så har alla åkt, och huset är alldeles tyst igen! La ner Leon på en gång när de åkte, han orkade knappt hålla sig vaken och säga hejdå. Ögoninflammation har han åkt på också, känns som om det får vara slut med alla jävla sjukdomar nu!! Han lär ju bli frisk lagom till han ska börja på dagis och sen blir det samma visa igen...
Alldeles röd i ögonen, stackarn!


Vi har ju trots alla sjukdomar och skit hunnit fira födelsedag också, Leon fick många fina presenter!
"Moster Kaj" fick äran att hjälpa att öppna...Många presenter blev det...


Leons tårtor!


Han fick även en alldeles egen tårta att kladda med..


Såhär blev resultatet...

Sjukstuga.

Leon är dålig, kaskad-kräktes igår kväll i sin säng... två gånger! Idag inget kräk, men dock feber på över 39. Kul när man väntar besök hela helgen! Stackars liten, han har varit ledsen nästan hela dagen. Tur att farmor och farfar är här så man får lite avlastning.
Inget mer att säga idag...