Centimeter försvinner.

Passade på att mäta mig igår också, det var väl en och annan centimeter på kroppen, men runt rumpan har det försvunnit 8 cm!!! Jag trodde först jag hade mätt fel så jag mätte om, men insåg att det fanns inte på så många olika ställen att mäta på.
Tycker annars det är ganska svårt att mäta, eftersom man måste komma ihåg var exakt på tex. låret du mätte. Bara att du mäter fel kan ju skilja massa centimeter både uppåt och neråt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj!!! vad du är duktig! Shot 8 cm är ju hur mycket som helst. Skriv i en bok exakt vart du mätte och skriv ner vecka för vecka hur många cm du tappat.En sak som jag gör emmelanåt är att jag fotas helkropp med underkläder givetvis ;). På det sättet så ser man skillnaden också. :f

Puss

Postat av: Cathrin

Härliga 8 cm! =) Antar att lyckan stiger i samma hastighet som cm och kg rasar!? Jag hoppas att du tar före, under och efterbilder så du dokumenterar hela resan - även om förebilderna mest är något du kanske helt vill glömma. För att inte säga spara ett par jeans! Fatta om ett halvår, att ställa sig i jeansen och inse vad som hänt! =) Hur mår du förövrigt i kropp och knopp efter operationen?

2011-02-01 @ 21:35:48
URL: http://cathrinlarsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Härligt! Skönt att se framsteg :) När jag höll på att mäta mig så tog jag på bredaste stället. T.ex. låren som är lite knepiga, tar jag där jag är som tjockast så går det inte att mäta så mycket fel.Hur mår du annars då? Hur ser matvanorna ut numera? Nyfiken i en strut :)

2011-02-03 @ 22:41:19
URL: http://emmakjellsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad vill du?

Trackback