Tidig morgon

Iofs brukar jag gå upp så här tidigt varenda dag, men det e är inte alltid man hinner sitta här. Man har ju lyxen att bli hämtad idag, pappa min kommer och hämtar mig strax innan klockan 8. Brukar annars oftast gå till jobbet men jag duschade i morse så det känns inte så hippt att bli svettig igen. Sen ska vi på föreläsning ikväll, känns inte så attraktivt att sitta där och lukta svett heller.

Som sagt, lång dag kommer det bli, jobba 8-17 sen åka direkt på föreläsning 18-21 *suckar*

Imorgon kommer mina tjejer till mig på party, dricka vin och titta på dildosar, hahaha!

Mickan skulle till stan ihelgen, måtte vi bara kunna ses!!!

Nä, om man ska ta och sminka på öuga litte, och kanske borsta tänderna.


Födelsedag.

Ganska lugn födelsedag än så länge, ska vi fira lite senare genom att gå och rösta. Hehe.
Perra och Sara har varit här på tårta och snart kommer mamma, pappa och farmor. Emelie har match så hon kommer inte, tröök!
Elle hade glömt bort min födelsedag, hur schysst är det då på en skala??

Katten gnäller och hundarna skäller, vad trött jag blir!!

Fick världens mysigaste present av Mickes familj allafall, ska på Mamma Mia 28 december, lycka!

Anna Skipper...

...har jag precis suttit och tittat på, man blir ju deprimerad för mindre. Där sitter man bara, det skulle bara vara att börja, men man gör inte det, VARFÖR?? För att man tänker hela tiden, imorgon, imorgon ska jag.

Ne nu tar jag mig ett äpple!

Trötter

Orkar inte skriva så mycket, vill bara säga till Mickan vilken underbar vän du är, vilka fina ord du hade skrivit om mig! Tack :)

Saknar Fia, önskar allt var som det en gång var...när vi hade varandra nära, hela tiden!

Fan vad jag är sentimental känner jag, uscha mig.

Nu ska jag sova, men först duscha...plojj!

Å vad mysigt det är med öppen spis.

Å vad mysigt det är med öppen spis.


Amira verkar trivas i nya huset.

102950-1


Sjuklingarna Lindblad och H.

Jajemen, typiskt, men så blev det allafall. På Postvägen har det hostats och snorats skapligt mycket i helgen vill jag lova. Och ikväll är det kalas för moster, får väl se hur det blir med det alla gånger. Känns inte så lockande i nuläget.

Flytten har allafall gått bra, vi börjar nästan få ordning här runt omkring oss, har ett rum som e fullproppat med kartonger som innehåller sånt som man riktigt inte vet vad man ska göra med. Sånt som man inte vill ha uppe, men samtidigt inte vill slänga, typ porslinsdockor från farmor och mormor.

Igår kväll eldade vi i öppna spisen, det är så mysigt så. Pratade med Elle Pelle en sväng också innan jag kröp till kojs. De skulle också ha kalas idag, för en av ungarna fyllde år. 

Jag känner mig sugen att åka nånstans, skulle vilja lämna Rätan ett tag bara, visst trivs vi jättebra i nya huset, men jag är less på tillvaron i stort. En helg på Värmdö här framöver skulle inte sitta fel, kanske gå och se nån teater eller gå på nåt muséum, jag skulle ju vilja se Mamma Mia innan de slutar spela i Januari, kanske nåt man ska önska sig i födelsedagspresent, idag är det för övrigt en vecka till jag fyller år, iofs har jag slutat räkna mina födelsedagar nu, betyder inte just nå längre. Man har ändå inte den där känslan som man hade när man var liten, varken när det gäller julaftnar eller födelsedagar. Allting rinner ut i sanden förr eller senare ändå.

Det var då fan vad man ska svettas, Micke verkar ha vritt på värmen på full huggning...gosch!