Inte helvetet...

Jo det var många som reagerade på mitt förra inlägg, och det var inget ont mot någon. Men de flesta har väl varit med om att ha dagar som man önskar att man aldrig klivit upp ur sängen. Det var en sån dag! ALLT gick fel, men nu är det bra igen. Ser nu fram emot sista april med pompa och ståt.

BYE

Helvetet

Jag måste ha kommit till helvetet!

Grillningspremiär

Ikväll är det tänkt att vi ska ha grillningspremiär, vi får se hur det blir med den saken, vädret är ju inte det bästa, men som sagt ska man ju bara grilla ute, ska ju inte direkt sitta ute och äta, det e det lite tidigt för ännu.

För er som bryr er kan jag ju berätta att jag gått ner nästan 3 kg denna veckan, bara på att börja träna och äta rätt. Det gör en ännu mer peppad...

Välkommen till mitt nya liv...

Idag började mitt nya liv, ni ska få se.

Kom, vi kan gå, till en plats där ingen ser oss...

Ja, då var påsken över då! Vi har haft besök från huvudstaden hela helgen, det var varit trevligt men väldigt intensivt, inte en lugn stund. Mycket mat och godis har det blivit också, aj aj aj! Nu får det vara slut.

Imorgon ska vi ha brodern och farmodern här på lunch/middag, måste ju passa på att träffas när han är hemma.

Nu ska vi åka på affären.

Är det inte underbart så säg?

Vad heter du? Leffe. Vad lagar du för någonting? Spindelknut. Vart kommer bilen ifrån? Polen. Min pappa säger att man ska köra volvo varför gör inte du det? Därför att jag inte gör det! Har du en mamma? Blir man inte skitig då? Jo, det blir man. Är du en raggare? Nej, det är jag inte. Har du hår på snoppen? Skit i det du! Får man ta sig ett åk? Nej, det får man inte. Snälla! Nej, säger jag! Nu tycker jag att du är lite vrång! Wow lakrisbåtar får man ta? NEJ, FÖR I HELVETE! Tack!