Weekend i Östersund.

Helgen tillbringades i Östersund med min kära vän Sofia.
Vin och gamla minnen blev det mycket av.
Även lite Sex and the city och Heja Björn.

På lördag kom min älskade lilla lillasyster Emelie och gjorde oss company!
Princess med kackel kackel och trekant blev det då. Även den lilla blåa bilen som körde fram och tillbaka med Palle, hans sjalfru och 17 ungar upptryckta i baksätet. What a life!

Nej nu ska jag koja, ett kort men intensivt inlägg blev det.

Ikväll tittade jag på: Saltön, denna underbara serie är tillbaka. Fast jag har läst böckerna, så jag vet vad som händer, men skitsamma. Man lever bara en gång.


Sjuuk!

Tänk jag blir så matt, här har man skrivit värsta novellen och så försvinner allt för man råkar trycka på fel knapp, ne jag ger upp.
Jag hade allafall skrivit massa om att jag var sjuk, feber m.m. så nu vet ni det. Ont i halsen har jag också.

Nu spyr jag snart på "heja björn-vinjetten" den har spelats minst 243 gånger nu när jag suttit här, om och om igen, måste gå och stänga av dvd:n.

Ikväll tittar jag på: Guldbaggegalan, undra om det kan vara nåt.


Seg.. jag vet.

Jag upptäckte att det var ett tag sedan jag skrev... 2 månader sedan, texten slog mig i ansiktet. Jag som skulle bli en sån där entusiastisk bloggskrivare. Haha. Vilket skämt.

En del har hänt sen sist: Min Elle har varit hemma i snart tre månader, känns skönt att ha henne på svensk mark igen. Hon har dock gått och blivit Svenstabo, vet egentligen inte om det är nå bättre.
Det har blivit ett nytt år. Nyåret firade vi nere på Värmdö med svärföräldrarna som enda sällskap, och det dög alldeles utmärkt. Trerätters middag och jordgubbschampagne på tolvslaget.

28 december var vi ju också Mamma Mia på Cirkus, och det mina vänner var en upplevelse jag sent kommer glömma. Hade jag fått chansen hade jag lätt sett den några gånger till. Har ju dock köpt skivan som jag kan drömma mig tillbaka med, när begäret efter trikåer och platåskor blir för stort.

Slutat snusa har jag gjort också, det går över förväntan.


Ikväll tittar jag på: Idrottsgalan, och drömmer mig tillbaka till förra året då jag själv satt där i Globen.