Det blir aldrig som man tänkt sig...

Och just det som jag hade tänkt mig var en kul kväll med tjejerna, tacos och karaoke...det vart det ju inte nej, allafall inte från början. Hade trevligt, trots att Systrarna H + L inte kunde hålla sig inom tidsscemat, så nästa gång säger jag en halvtimme innan till dem så kanske de kommer i tid.

Jaja, vi käkade och hade det trevligt, sen hände det nånting... En massa maskulina röster hördes ut ifrån köket, om det inte var för att vi åt älgfärs så skulle jag ha trott att det var någon av mina tjejer som fått galna kosjukan. Men mina misstankar stämde, det var massa folk av det manliga könet i mitt kök... nåja. Bara att accpetera, så länge inget går sönder är det helt okej för min del. Jaja, kvällen blev trevlig och avslutades för min del vid 02,00. Min yngre syster däremot kom hem 12,00...NÄSTA DAG!

Annars har helgen förflutit i vanlig takt, har jobbat både lördag och söndag, och ikväll ska jag göra min första natt... och jag som vanligtvis inte har några problem att sova länge på mornarna vaknade ju förstås 09,00 pling. Försökte sen somna om igen vilket tycktes vara omöjligt, men måste nog ha gjort det allafall sen eftersom jag 11,00 vaknar av att jag skriker: "Det är inte barnen, hämta dammsugaren" + att telefonen ringer. Måste nog sova lite mer om man ska orka med en natt på Östgärde.

Lägger ut lite bilder sen helgen som var...

                
                 
                 

Ingenting

Micke var till veterinären idag med Amira och det visade sig att hon var skendräktig, alltså inga valpar i magen.
Tråkigt men samtidigt en lättnad... Man är ju inte erfaren på det där området. Jaja, nu ska jag jobba vidare.

La familia

image17

Valpar.

Ja, idag ska Micke åka till Hede för att kolla om våran tik har valpar, har misstänkt det sedan hon löpte i slutet av Aug- början på Sep. Har ju so de flesta vet en hanhund också och karlar är ju sällan bangen när det gäller sånt där... :)

Personalmöte också för tredje tisdagen i rad. Massa förberedelser inför föräldramötet som troligtvis kommer äga rum nästa onsdag.

Jaja, har precis ätit frukost, ska väl borsta ur pälsen på Amira så hon är någorlunda respektabel på sin första mammakoll.

Ja, uppdaterar väl när vi fått domen :)