En liten undran...

Vad är det för människor som är vid återvinningsstationen och slänger glas vid denna tidpunkt på dygnet??
Nästan vid mitt sovrumsfönster by the way.

Nog för att Svenstavik ligger en bit bort från Rätan, men det är väl ingen tidsskillnad vad jag vet?!

Man slutar aldrig att förundras över folk...

Hos Elle på 11:an

Befinner mig just nu på Ängesvägen 11b, alldeles tyst är det. bara tvn som står på i bakgrunden. Vi har packat och burit och åkt bil idag, det är typ det enda vi har gjort. Skulle hämta ut kryssningsbiljetterna på OK/Q8 här i Svensta men dom hade inte ATG, då blev jag verkigen upprörd, inget ATG, det har dom ju till och med i Rätan!!

Detta inlägg tar ovanligt lång tid att skriva då jag inte är van att skriva på en laptop, hemma på Postis har vi en simpel stationär dator och där är tangentbordet mycket enklare att skriva på, så är inte fallet här...

Börjar allafall känna mig någorlunda kry efter förkylningen, det är hostan och snoringen som är kvar...men nu har Micke blivit dålig stackarn, pratade med han i telen förut och han hostade bara, det värsta är ju om man inte kan sova på nätterna.

Jaha på onsdag är det sista april då, lär väl ska besöka den sedervanliga majbrasan en stund allafall, vi har inte bjudit hem någon och vi är inte bortbjuden så det blir nog en lugn kväll. Elle och Daniel ska väl hem men Daniel skulle köra cross på torsdagen så han skulle vara väldigt lugn sa han. Lika skönt det!

Gonatt från en ensam själ på Ängis.

EZM

Trots feber och snuva har jag varit ute och krattat idag, det går ju bara inte att vara inne när det är så fint väder! Men är huvuet dumt får kroppen lida heter det ju, och det lär ju visa sig på mig.
Imorgon drar jag till stora Svenstet för att hjälpa min syster
 att städa ur lägenheten hennes...hoppas jag är bättre då.

Igår efter jobbet var vi till stan och handlade lite, sen när vi kom hem kollade vi på tv sen kom denna kuf och hälsade på  Trevligt, trevligt!


Några bilder från dagen idag...

image75
Kolla vad som har kommit upp i min rabatt :)


image76
Fiiina


image78
Micke är duktig och städar på gården medan jag går lös med kameran...


image79
Ikväll ska vi grilla igen! Luktar redan som om folk har tänt grillen, det är nog Monis.
!!Observera våran sexiga grill!!


image80
Några högar har vi lyckats kratta ihop, och ni ska bara se alla fågelfrön under den stora busken...


image81
Jag har kastat ut snön och isblocken för att de ska tina snabbare...lättare att kratta då.

Allt från mig idag....

Morgonstund har guld i....eller hur var det?

Ja då var man på väg till jobbet då, efter en stor portion gröt, det ska vara rediga grejer på mornarna serni. Nej då, jag brukar inte vara så mycket för frukost, speciellt inte när jag blir väckt av klockan, vaknar jag av mig själv (vilket jag gjorde 7:10 imorse) och får ligga och dra mig en stund, jo då kan det vara gott med något att äta. Ja jag vet att jag är onormal, jag bjuder på det!

Vilket väder vi har haft de senaste dagarna!! Sådana dagar är man verkligen glad att man har det jobb man har, kunna vara ute precis hela dagen, förrutom vid lunch. Mellis har de ätit ute senaste dagarna också, underbart!

Jaha, då är det inte länge till kryssningen nu heller, 8 maj åker vi ner till Stockholm, ligger över på Värmdö till på fredagen, och sen på fredag eftermiddag går båten, rättare sagt 18.00. Sen är vi tillbaka dagen efter vid 15:30, så det blir inte riktigt ett dygn men nästan. Sen sover vi kvar en natt till, sen på söndagen mitt på dagen drar vi nog kosan mot jämtland igen... En kort men ett intensivt besök kommer det allafall bli.

Nope nu måste jag borsta gaddarna och sminka mig innan jag ska på jobbet.
Tjing!


Vår...på riktigt!

Ja nu är det nog på riktigt, det kan väl ändå inte komma någon mer snö nu, då gräver jag nog ner mig!

Idag har jag hängt tvätten ute på balkongen, sen satte jag mig i solen och löste korsord, huuur skönt som helst!

Bjuder på några vårbilder jag nyss tog.

image71
Ess spanar ut


image72
Dixon tar igen sig ute på gruset


image73
Amira som man oftast ser henne

image74
Som ni ser lyser solen även på Postis


Allt från mig denna soliga måndag!

Sanningens ögonblick

Tittade på premiären av sanningens ögonblick som började på femman ikväll, och jag kan säga såhär att jag skulle aldrig utsätta mig själv för något dylikt! Det var ju nästan värre för frun som satt och fick höra att hennes man var "attraherad av nån av hennes vänner", att hon inte var den snyggaste han varit ihop med, eller att hon INTE var hans bästa sexpartner... Nej fy fan, vissa saker mår man nog bra av att aldrig få reda på.

Premiär...

Jag och Micke ska ha grillningspremiär ikväll!

Sol ute, kallt inne!

Är det verkligen sant att våren är på väg på riktigt nu? Hoppas hoppas hoppas...

Jaha fredagkväll, vad ska man hitta på då? Det blir nog lugnt för våran del (för ovanlighetens skull)
Imorgon är det 50-60-tals kväll men vi ska inte gå, sparar pengarna till kryssningen och flytten istället, känns mer angeläget.

Igår var vi till Svenstavik och hälsade på systeryster och lämnade flyttkartonger. Blev bjuden på tacos...taaack!

Drömde inatt att vi åkte på kryssningen, och själva båten var östgärde, och alla gamlingar skulle med. Snacka om att man kan drömma knasigt, skönt att det inte är verklighet.

Nu ska jag nog ut och fortsätta på gården, håller på med grejer som ska köras till majbrasan. Om dom får för sig att börja med den någon gång, sist jag kollade hade dom inte det allafall, och man vet ju inte exakt vart den ska vara, men det kanske inte spelar någon roll?!

Engla

Tänd ett ljus för lilla Engla klockan 21.00 ikväll...

Hur kan man göra såhär mot ett barn?

Många frågor...

Inga svar...

Söndag

Jaha så var det söndag IGEN, tycker det inte är något annat än söndag... Helgen har varit rätt lugn. I fredags kväll var vi upp och åt middag med Mickes systrar m. familjer. Tacos blev det, mycket gott! Hemfärd 00:50, fick sms på lördagen där Lilli skrev att dom var rätt tung i huvudet... själv mådde jag kanon, likaså Micke (som körde).

Vad tycker ni om min nya header?? Det är Elle som har hjälpt mig, eftersom jag inte är en sån som fastnar på bild så fick det bli en bild på en gerbera, tyckte det blev minst lika bra! TUSEN TACK FÖR HJÄLPEN!

Elle kom by the way på en ganska smart sak igår...hon skrev ut alla sina blogginlägg, och det var nog en rolig läsning, för hon har ju skrivit en del! Kul att ha när man blir gammal sa hon...hehe, ja kanske!

Bara läääängtar tills vi får flytta in i nya huset, i dagsläget är det juli, men hoppas hoppas det blir tidigare! Och tiden går ju bara sååå sakta.

Förresten...

...alla som kommenterade ville bara veta om hur sloganen var, ingen som var lättad över att jag mådde bra, mongisar. Haha!

Meeeeeen

Vad alla vill veta vad jag skrev för slogan då, kommer ju inte exakt ihåg ordagrant men det var väl typ såhär:
"På Viking rockar alla loss, ung som gammal, kom och dansa med oss"
Jag vet att den var skitdålig men jag vann ju allafall, det var ju lite roligt.

Nu ska jag snart traska iväg till ännu en arbetsdag, idag blir det nog lite lugnare, igår hade vi ju både Bergshälsan och specialpedagogen där så det är klart att det blir stökigt. Det stör ju framför allt barnens rutiner och dom blir mer stökig eftersom det inte är som det brukar vara.

På fredag kommer väl troligtvis mina systrar hem också, har saknat dom för nu har dom inte varit hemma på ett bra tag...två veckor allafall, det är en lång tid för ett systerhjärta att längta!

-Hälsoundersökning-

Anita från Bergshälsan kom och hade hälsoundersökning med oss på dagis idag, fick mäta kolesetrol, blodfetter och sockerprov (glukos). Och allt var hur bra som helst, så det var ju jätteskönt!

Håller på att steka på några kycklingfileér och Micke har gjort en sallad, räcker med det tycker jag, man behöver inte ha varken ris eller potatis.

Skickade in på en tävling ihelgen också, man skulle skriva en slogan till VikingLine, man kunde vinna en skiva med alla Melodifestivallåtar 2008, och idag hade jag fått en skiva i brevlådan, lite kul eftersom jag inte la ner nån större energi på sloganen. Kanske inte var så många som var med och tävlade...hehe.

Nej nu ska vi äta...


Cinderella 9 maj!

Japp, det är det nu. 9/5 blev det en 24-timmars med Cinderella. 4 personer inkl. buffé-frukost 1300 kronor, tycker jag var mer än överkomligt, eller?? Ska bli väldigt skoj! Vad jag upptäckte efter att jag bokat var att Ständut Blakk spelar på både dit- och hemresan, tyckte jag var lite tjeckt alla gånger!
Elle kommer nog att rocka med sitt svett-band!

Läste också på
www.vikingline.se att dom har en speciell Whiskey-bar. Då vet jag allafall vart Micke kommer sitta, vet inte om Daniel dricker Whiskey, men isf får jag och Elle roa oss på egen hand, inte mig emot! ;) Fanns ju spa avdelningar och taxfree såklart, rena himmelriket!!! Kanske även en inslink på vinbaren, det är ju mitt intresse!

Hur som helst ska det bli himla skoj att komma iväg, har ju pratat om det en längre tid. Sist vi var iväg var ju September-2005, då vi åkte med gamle hederlige Bigge. Han har tyvärr fått ge vika för en yngre förmåga denna gång. Hoppas du inte tar illa upp Bigge, men att man luktade gammal diesel när man steg av båten, och att det såg ut som att badrummen var målade som så att någon slängt en färgburk på väggen är ej förlåtligt... Sad but true! Sen att mitt VISA-kort gick ut just det datumet hade jag ju ingen aning om, det var ju också rätt smart av Handelsbanken att inte skicka något nytt kort i tid. Det var tur för min mamma i det läget att hon hade slutat där. Vi hade ju inte ens pengar till dricka på maten. Var tvungen att lösa in hyttnyckeln och erhålla 20 kronor så man kunde få sig en cola allafall. Ja herregud vilken cirkus det var, men roligt hade vi!! Hoppas det blir minst lika roligt denna gång!

image69

Frivillig någon?

Jag vill också ha en fin blogg, Elle??

Tänk att när jag har lagt mig på kvällarna, eller när jag sitter på jobbet eller var som helst annars än vid datorn så har jag värsta tankarna om vad jag ska skriva i bloggen. Så när jag änteligen kommer hit så är mitt minne helt raderat, jag förstår inte vad som är fel! Kan det vara strålningen i datorn som strålar in i min hjärna och raderar ut just den bloggdelen... Jag blir inte klok!

Sitter och spånar på en kryssning, började redan i fredags eftermiddag... det gjorde en hel del annat folk också, för vad jag än tryckte på så var det fullbokat, vem fan vill kryssa när man kan kolla på en valborgsmässoeld?? Uppenbarligen halva Sverige!

Nu fattas bara någon som vill ta sig an två blodtörstiga jyckar över en helg! Men det lär väl förhoppningsvis ordna sig med det också...kanske.

Nej snart dax att åka på jobbet...