Ömmande axlar och mellanmjölk!

Så var man hemma efter en heldag på macken då. Har jobbat från 10-19.30 och det har gått utomordentligt bra! Men det känns både i axlar och rygg vill jag lova. Ska ju inte lyfta tungt heller men ibland tänker man sig inte för och kommer på efteråt,  tur inte grejerna är så tunga...
Det var en liten tant som tappade en mjölkliter inne i butiken också så det var mjölk över heeela golvet. Stackars lille tanten. Tur det inte var rusning just då så man kunde städa i lugn och ro.

Nu blir det nog natti natti för min del, imorgon bär det av till Östersund för sista julklappsshoppingen och sen en sväng på sjukhuset.

Godnatt med Er!

Jul jul, strålande jul.

Det är fredag och julskinkan är i ugnen för griljering. Just nu är det allt bra härligt!

På måndag bär det av in till stan för de sista julklappsinköpen, plus en sväng på sjukhuset. Fatta att det är julafton på onsdag, alla verkar ha svårt att förstå det, för de flesta tror att det är ännu en vecka kvar. Sen kommer sanningen som ett slag i ansiktet. Samma sak varenda år, ganska komiskt.

Den lilla saken i magen har levt rullan idag vill jag lova, speciellt på förmiddagen när jag skulle lägga mig och vila lite innan det var dags att åka till Åsarna på jobb. Men det är bara underbart.

Är också jätteglad för min vän Malin som blivit mamma till lilla Emmy nu för en vecka sedan, skönt att allt gick vägen till slut!

Nej nu är det bäst att titta till skinkan och hundarna.

En hemlis...

Tänkte berätta en hemlis för er mina kära läsare!

Japp, det är sant, vi ska ha en bebis!!

I mars kommer den, det trodde ni aldrig!Tråkdag

Micke har åkt och jobbat, jag har tråkigt. Skulle behöva göra klart MÄNK:en, men vem orkar?

Kul att folk svarar.......men men, det drabbar bara dom!

Julkort

Jag och Elle har skrivit julkort idag, och kors i taket även skickat dem. (Tidigt??)
Så håll utkik i brevlådan om ni får något!