Imorgon åker vi.

Japp imorgon åker jag och Elle till Emma i Sundsvall. Ska bli himlans skoj att träffa henne igen!
Blir en lugn helg, ingen utgång och lika glad för det var jag.

Nej nu ska jag plocka ur "diskmatchin" och sen packa lite.

Isiga äventyr

Idag ringde jag min lilla lillasyster och frågade om hon inte vill hänga med ner på isen en sväng, tänkte släppa hundarna så dom fick springa av sig lite. Sagt och gjort, mitt på isen (nästan) möttes vi och vilddjuren sprang som aldrig förr. Förevigade det med några kort, trots dåligt batteri i kameran.

Söndagar är alltid lika skoj, not. Hatar söndagar...Imorgon bitti ska man upp och träna lite igen. Väldigt skönt när det är gjort, sen på kvällen har vi personalmöte. Inte så kul men men, måste ju planera lite inför våren också.

Annars har  helgen varit lugnt, mest suttit här, men även hunnit med att titta på lite skidor, tvättat några maskiner tvätt och bytt lakan i sängen. Finns det något underbarare än att nyduschad krypa ner i rena lakan?? Tycker allafall inte jag!!

Några bilder sen dagen.

image48


image49

image50

image51


image52

image53

image54

image55

image56
Även en bild på rosorna jag fick av mitt hjärta på Alla<3dag!


Ha en bra vecka!

let´s dance

Sitter hemma hos mor och far och är mitt uppi tittandet på Let´s Dance. Favoriten är Linda Lampenius, något oväntat, även för mig. Trodde verkligen inte det innan programmet började att den "blonda bimbon" som man uttryckte det, skulle bli min favorit.

Helgen är här igen, skönt. Imorgon ska jag nog försöka städa lite. Byta lakan i sängen.

Dagarna till Sundsvallsresan räknas ner, ska bli så skoj!
Börjar redan tänka ut vad man ska ha med sig trots att man bara ska vara borta över en helg.
Ska nog allafall försöka få med mig lite kort, det är ju alltid kul.

Fan vad ont man får i axlarna av att sitta på denna usla trästol. Fattar inte hur jag kunnat sitta på denna stolen genom hela min ungdomstid, den stod nämligen i mitt flickrum.

Nej nu är det tillbaka till tvn.Fortbildning

Kul att det var så många som kommenterade det förra inlägget, not!

Ja idag har vi allafall varit på fortbildning i Svenstavik genom jobbet, och måste erkänna att jag inte var alltför positiv till det innan, men det var faktiskt riktigt bra! Men efter 6 timmar på en trästol var det rätt skönt att få sluta också.

Sitter och tänker tillbaka på massa gamla minnen, gud vad kul man har haft alltså!

Blir ett kort inlägg ikväll, är trött som sjutton!

Godnatt folks!

Sundsvall

Jaha då var tågbiljetterna äntligen bokade och klara. Kom över billiga, endast 70 kronor. Jag och Elle åker ner till Sundsvall och hälsar på Emma den 28 februari och över helgen. Ska verkligen bli roligt, nästan två år sedan vi sågs sist. Ska även bli kul att återse Lisa och lille Emin. Sist var ju som sagt när vi skulle färga blåa slingor i håret och Emma råkade välta omkull badkaret (som jag har ett svagt minne av nu när jag funderat på det). Ja ni tjejer det var tider det! Hoppas vi får lika kul den här gången.

Sitter hemma hos mor och far och väntar på att få börja jobba. Jobbar kväll 16-21 på Östgärde och det brukar gå ganska smidigt. Sen imorgon är dagis stängt för vi ska på någon slags utbildning, hoppas det blir intressant för det är lite drygt att sitta och lyssna hela dagen annars.

Annars har helgen varit lugn, det var ju lets dance i fredags, melodifestivalen i lördags och köping igår kväll. Måste ju erkänna ang melodifestivalen att jag blev en aning besviken på de som gick vidare. Hade hellre sett Pudlarna och Michailoff i finalen direkt. Jaja, men ofta så är det ju så; fel låt vann. Alla kan inte vara nöjda jämt.

Kommentera mera.

Maraccas

Japp, nu är det helg igen, den som säger att veckorna inte går fort är en verklig lajer!
Dagen har som vanligt spenderats på jobbet. Maraccas-skapande av snusdosor stod på schemat och vi lyckades rätt bra. Ska försöka ha en konsert med barnen under våren så vi tränar sånger för fullt nu...

Imorgon bitti är det upp i ottan igen för en tur till träningslokalen i Östgärdes undre delar. Alltid lika skönt när det är gjort. På kvällen blir det Lets Dance och på lördag börjar den äntligen, Melodifestivalen som i år kommer att ses på Thunellvägen efter en förhoppningsvis njutningsfull middag bestående av Köttfärsslåda med curry. Mums. Nej jag känner att sängen lockar, ögonen känns tunga, med förhoppning om en god natts sömn säger jag nu gonatt till världen! (Kanske ett spel eller två på king först)

Z&R

Har varit på smyckesparty nu ikväll hos en här i byn. Fanns mycket fint att titta på (då jag inte är någon smyckesmänniska). Mamma shoppade dock loss för fullt. På bilderna ser ni två av de fyra halsbanden hon köpte. Den med fisken tyckte jag var snygg. Men jag kan inte ha halsband, fastnar i håret, ajaj! Jag blev allafall som den dagisfröken jag är förpassad till soffan för att läsa högt ur "Ali Baba och dom fyrtio rövarna" Alla lyssnade intensivt. Till och med Laila var tyst en stund, japp det är sant!

Annars har dagen varit nästan som vanligt, öppnade i morse och befann mig då på jobbet redan 06.15, usch vad jag inte tycker om tidiga mornar. Även om jag somnade tidigt igår kväll. Skulle kunna ha sovit 20 timmar, spelar ingen roll, skulle ändå vara som en död sill på morgonen.

Stegräknaren står för övrigt på 12291 steg, vilket är bättre än de 10000 steg som Anna Skipper förevisar. Kuuul!


image45   image46


Bjuder på en bild på mig själv också. Ta den med en nypa salt...


image47


Den som väntar på något gott...

Måste åter igen tala om att jag aldrig kommer bli någon ny Alex Schulman, blogga är helt enkelt inte min grej, men gud så roligt att läsa andras! Efter påtryckningar från många (läs mamma) så ska jag ta och plita ihop några rader. Inte mycket har hänt sen sist förrutom att jul-och nyårshelgen förflöt relativt smärtfritt. Jag knogar på på dagis och Östgärde ibland och trivs riktigt bra för det mesta.

Jag har redan idétorka...

Tar och slänger upp några gamla bilder jag hittade. Kort är alltid kul att titta på!

image38
Värdshuset i oktober. Övriga kommentarer överflödiga...


image39
Micke i jul. (Även en liten Micke i bakgrunden)

image40
Systrarna H i juletid

image41
Bro and siss. (suputer i juletid)

image42
Jag själv (suput i nyårstid)

image43
Postvägen i vinterskrud

image44
Dessa unga tu bara gluffsar i sig...