Tyskland.

Då var man hemma igen efter en jättetrevlig långhelg i Tyskland. Orkar inte skriva så mycket, men flygningen, som jag var mest orolig över gick jättebra, över förväntan. Leon reagerade inte alls vid varken lyft- eller landning. Visst blev han väl less över att sitta still över två timmar, men över lag så skötte han sig med bravur.

Det var jättekul att träffa lillasyster igen, och faktiskt inte så jobbigt som jag trodde att lämna henne där. Det kändes bra, kanske för att man såg att hon hade hamnat i en väldigt bra familj med fantastiskt fina barn! Leon har fått vänner för livet, även om han inte vet om det själv. Emelie visade oss det mesta av Elsenz, Eppingen, Karlsruhe och Heidelberg. Och efter mycket om och men fick vi gå på en äkta tysk julmarknad och dricka äkta tysk "glühwein".

Nu är det bara en vecka kvar till jul, och jag har EN julklapp kvar att köpa, hur bra känns inte det?! Har slagit in några nu ikväll, kom på att jag hade fler än vad jag visste så julpappret åkte fram säkert tre gånger efter att jag plockat undan det (läs; Elle plockat undan det).

Kastar in några bilder sen Tyrreresan, men låååångt ifrån alla.......

Tack Emelie för en fantastiskt rolig helg!


På Frösö flygplats innan avfärd, glad Leon och pigg moster.


Såhär såg många hus ut, undvik att titta på nördarna som vinkar till höger i bild.


Den här lilla killen vill mest bara stå nu, hela tiden.


Fina fina du!


Du och jag föralltid.


Sissarna H.


Rida, rida ranka...


Som hon saknat mig...


Äkta tysk glühwein.


En tysk man i sina fina "lederhosen"


Lasse, Rasmus, Kjell och Inga.


Mamma hade stickat jämtlandsmössor till barnen.


På promenad genom Elsenz....

Nu orkar jag inte mer, håll till godo!

Bye bye Sweden....

Nu åker vi......Emelie, om mindre än tolv timmar ses vi!!

Drei tage...

Nur drei Tage Zeit, bis wir gehen. Haben eingezogen wurden und einen Koffer mit Mama auf die Packung.

Nu väntar jag på att Elles avi ska komma med posten så vi kan åka och hämta våra nya mobiler, vi har beställt likadana fast olika färger. Jag fick tydligen min avi per sms även fast det var samma beställning, wierdooo!

Jag och Micke hade en konversation till nyhetsmorgon i morse när tre "herrar" uppträdde. Den ena var Plura Jonsson, den andra Staffan Hellstrand. Men den tredje hade vi ingen aning om vem det var. När de sedan blev intervjuade stod det att den tredje hette "Sulo", alltså bara Sulo... inget efternamn.

Jag; Sulo, har jag aldrig hört talas om, har han inget efternamn?
Micke; Han kanske är uteliggare....

Så dagens fråga var om man blir utan efternamn om man råkar vara uteliggare, stackars dom i såfall...
Snäll syster = Ny header.

Här vaknar man och går upp, och vad får man se. Jo en snäll syster har gjort om min header. Att hon fortfarande vill, även fast jag knappt uppdaterar något är ju väldigt hedervärt. Hon är allt en hyvens kvinna!!

Ja nu är det MINDRE än en vecka tills vi åker, börjar kännas en aning nervöst framför allt att flyga med Leon. Men vi får ladda upp med mycket majskrokar samt leksaker (helst som låter....) Ska i vilket fall som helst bli riktigt roligt!!

Ikväll blir det "glöggafton" med grannen. Ska försöka rimma på paketen också, får väl se hur det går... efter ett par kanske det går riktigt bra (eller inte). Hittade allafall en flaska jordgubbsvin som nu är lagt på kylning.

Idag är det lite mildare och det är ju skönt allafall, även om det är vackert så är det inte speciellt trevligt att vara ute när det är -20 grader. Idag var det visst bara -4, och efter lunch blir det ett besök till Kim för utlärning om hur man knyter bärsjal. Ska nämligen låna hennes till resan så man slipper bära Leon på höften hela tiden.

Har precis tagit reda på ett bajslass och nu sitter sonen i sin stol och kastar grejer vilt omkring sig, så det är väl dags att gå dit kanske...