41+2

Jag är less, less less less!!

Dessutom är ongen i bubblan borta, varför det? Det ska väl fan inte vara tillåtet att ta bort den bara sådär?

40+5

Snälla Bebibooo, kan du inte komma nu?

40+3

- Ja jag är fortfarande hemma.
- Nej jag har inga känningar.

Godnatt!

Nix pix!

No bebibooo!
Ett besök till Svensta har vi hunnit med idag, till barnmorskan. Allt var så bra så, den lill* verkar trivas hur bra som helst där inne och har inte en tanke på att komma ut.
Fick en ny tid nästa tisdag igen, men vi bestämde med Kristina att vi hoppades att vi inte skulle komma då ;) Får väl hoppas på det!

Har allafall flängt runt som besatt med tvätt och dammsugare här hemma sen vi kom hem, tog och rensade på skor i hallen också så vi får hoppas att det kanske kanske kanske händer nåt inom den snaraste framtiden.

Ni lär väl höra´t!

Dagen med stort D!

Idag är den dagen vi har haft inringad i almanackan, dagen då det är tänkt att bebbibooon ska komma ut. Tyvärr tycker den nog inte det då jag inte haft en enda känning. Bebisen lever dock runt som vanligt.

Nu ska jag till att börja med middagen snart, ska testa nåt nytt: Tacogratäng med fläskfilé.

Men ni vet det, att vi är fortfarande hemma allafall, och jag har planerat att se finalen av Melodifestivalen ikväll också.

V.40!

Jaha då var det söndag IGEN då, idag går jag in i vecka 40! Det är veckan som man normalt ska föda i... ska väl dock inte hoppas på för mycket.

Helgen har varit lika lugn som alltid, igår gjorde vi Svensta för inköp av ett par nya skor för 199:- ordinarie pris 695:-!
Traveling Swedes spelade på Norsgården igår kväll, resten av familjen hade varit där, och det var väl inte alltför mycket folk. Men kände mig inte upplagd att gå dit i mitt tillstånd, så det blev en hemmakväll med Melodifestival istället. Funkade nog minst lika bra. Men innan dess var man bjuden på middag på femton, älgstek med potatis och sås, mums! Tyckte inte om det förut men nu funkar det utan problem. Kanske för att man aldrig gör det här hemma så det blir inte lika ofta.

Idag är det pissväder igen, snön bara yr omkring, en annan som smått hade hoppats på vårväder, speciellt när vägarna var bara. Men det är väl att se sig i skyn efter minst nån månad till. (Kanske)...

Why?

Varför kan man inte bara få åka in på bb och säga, "Hey nu vill jag att ongen ska komma ut, hjälp mig!"
Det borde väl egentligen vara upp till var och en när man vill kläcka, som idag, jag känner mig mer redo än någonsin, riktigt pigg faktiskt. Då borde det väl inte vara några problem?

Jag vet att jag inte ska säga något, har ändå en vecka kvar innan det är beräknat (och speciellt inte till dig SARA som gått fleeera veckor över tiden) men visst kan man få önska?!

Jag undrar vad som blir gjort idag jag, det var tydligen friidrott på tv hela dagen, då lär man ju få mycket till sällskap.
Jag får väl kuta i trappor, städa huset eller gå ut och springa, så kanske kanske kanske det känns nånting...