Min son....


med snéfrissen i badet.


i sin enda färdmedel, gåstolen!


sittandes alldeles själv.


lycklig efter badet.


Min syster...

...är inte som alla andra.


:(

Pissdag, bara så ni vet.

Godnatt!

Klädstorlekar...

Insåg precis att jag skulle kolla igenom kassarna med Leons kläder som står nere i källaren, trodde bara det låg "stora" storlekar där, döm om min förvåning när jag hittade massa kläder i storlek 74 som bara gått mig obemärkt förbi förut. Har antagligen tänkt att; det dröjer lääänge innan han kan ha de kläderna! Jo hej duuu, 74/80 är vad han drar nu.

Sjukt egentligen vilken skillnad det är på storlekar, han har en POP-tröja i storlek 62 som han har fortfarande, och kommer nog kunna ha ett bra tag till. Sen finns det kläder i storlek 80 som nästan är för kort i ärmarna... I vissa kläder (mestadels dom från USA) står det att 68 har man från 9-12 månader... sen i vissa står det 80/ 9-12 månader, tror då hellre på det där sistnämnda... Ja, kläder har då allafall den lille gossen så han klarar sig ett tag, mest tröjor vill jag lova. (Tack ANNA!)

Nej, nu ska man klura ut vad det blir för middag idag.......


091111

Idag har vi hemmamys jag och Leon. Han sitter just nu i mitt knä och river i allt han får tag i på skrivbordet. Vi pratar samtidigt med Emelie på skype. Nu är det precis en månad tills vi är hos henne i Tyskland, det ska bli så spännande att se hur hon bor och har det. Lite nervös är jag allt för flygresan med Leon, men det tar inte så lång tid så det går nog bra.

Det är en jättefin dag ute idag, så vi ska nog ta en promenad lagom till lillemans andra sovning för dagen. Han är fortfarande hostig, men det har blivit mycket mycket bättre och vi behöver bara ge honom hostmedicin till natten nu.

Jag och Sara är ute och går mest varenda kväll, och det är så skönt! Man vill bara ut när kvällen kommer! Vi går oftast mellan 4-5 kilometer varje gång, ibland längre. Har bestämt att vi ska satsa på att gå fem dagar i veckan, sen om det blir helg eller vardag spelar ingen roll. Ikväll vet jag inte hur det blir, det är möte i matsalen om skolan 18,30 med Torsten Medalen och sen är det ju massa tv hela kvällen så ikväll blir nog en vilodag.

Nej nu ska nog jag och herr Leon gå en sväng.

Glöm inte mötet ikväll, gå dit och visa dig!!




Uppdatering foto.

Jo, fotograferingen gick jättebra! Vi fick fota strax efter tio så det vart lite fördröjning och det var nästa så Leon somnade i mitt knä innan. Men sen när vi skulle fota så satt han still, var väldigt imponerad av fotografen. Tyvärr fick vi inga leenden, han såg mest förvånad ut på alla kort. Men det kunde ju vart värre.... alla barnen var inte lika lättdresserade som honom.


Dagisfotografering!

Ja, idag är det fotografering på dagis, vi ska gå ner och fota Leon. Efter som det är mellan 08:30-10:00 finns ju risken att det är mitt i hans sovtider (om vi inte får knäppa allra först och det tror jag inte). Just därför tyckte jag att det skulle vara bra om han sov extra länge på morgonen idag, jo hej duuuuu! 05:22 hade han ingen lust längre....

Detta blir verkligen spännande...

Så prövar vi igen...

Jag gör ett nytt försök med LCHF-dieten, och än så länge går det bra. Har gått ner 3,3 kilo på en vecka, fast jag tror det beror mest på stavgången om jag ska vara ärlig, då jag började med dieten i onsdags...

Det går allafall ut på att du utesluter ALLA kolhydrater såsom potatis, pasta ris och bröd. Istället äter du fet mat som Creme fraiche, grädde och riktigt smör. Ägg och bacon är också att rekomendera för de som gillar det.
Jag vet dock inte hur jag ska göra med frukosten, tror jag kommer fortsätta äta en skiva mörkt bröd eller två, med tanke på att jag fortfarande stödammar... då är det inte så bra att utesluta kolhydraterna helt.
Vi är allafall ute och går mest varje kväll, tror att vi har haft 1 vilodag på 1,5 vecka. Och jag trivs med det, alltid skönt att surra av sig innan sänggång. Igår gick vi ut 21,00 och var hemma igen 22,20.... synd det var så halt. Man får ta och införskaffa sig ett par broddar.

Igår var vi också till Skicenter och åt fars-dagsbuffé, mycket trevligt. Åt massa röror, räkor, fläskfilé, karré och massa gotta. Blev en smal tårtbit efteråt också, som jag egentligen kunde ha varit utan för såå god var den inte.

Har varit hos Sara nu på dagen och delat recept. Hon fick mina LCHF-recept och jag fick hennes kakrecept... det var ju ett bra byte... Nej, Leon sover så jag funderar på om jag ska vika den torra tvätten och hänga en ny medan man kan. Imorse när han sprang omkring i gåstolen puttade han ner en blomkruka från fönstret i ett obevakat ögonblick. Den gick som tur var inte sönder....


Första gången Leon gungar, ser verkligen måttligt road ut!!










Long time no see...

Jaså mina kära vänner, Ni är sugen på ett inlägg.
Jag är ju ingen bloggare, det vet Ni, men för Er skull då... Får ju bannor av gudmoren att hon vill ha bilder på sin gudson så vi får väl försöka då.

Här hemma snoras det för fullt. Leon har hostat i tre veckor nu, i onsdags fick jag nog och ringde BVC och begärde hostmedicin, han/vi får ju knappt sova vissa nätter. Hoppas verkligen det ger med sig snart, ännu roligare att jag känner mig tjock i halsen också...vart ska detta sluta?

Och så var det ju det här med baconsjukan och sprutan och hela köret, man vet inte vad man ska tro längre. Först skulle man inte vaccinera små barn som inte tillhörde någon riskgrupp, men nu helt plötsligt så rekommenderar de en vaccination... Jag och Micke har allafall bestämt att vi ska vaccinera oss, när det nu behagar bli...
Hur ska Ni göra? Ska Ni vaccinera Er??

Snön har fallit också, och igår skulle vi ha premiär i Leons nya pulka... vi gav upp rätt snabbt, dels för att pojken var så trött så han höll på att somna sittandes, och för att snön var så klissig så det gick knappt att köra. Idag vaknar vi och tittar ut, och det är bara en blöt sörja av alltihop, nej då föredrar jag nog det som det var igår. Även om jag inte är nåt större fan av vintern, snö över jul och nyår hade räckt för mig! Men visst är det vackert när det snöade som det gjorde igår!

Idag blev vi visst bortbjuden på middag hos föräldraskapet, det var inte klart vad det blev men det visar sig väl, brukar alltid vara gott! Blir väl eventuellt en tur till farmoran också, men inte förrän efter lunch.

Nej, det var ju tänkt att jag skulle hinna torka golven medan Leon sov, vilket är nu. Då går det inte att sitta här längre. Ser Ni, det vart ju ett litet inlägg trots allt.

Tyvärr verkar blogg.se var lite cp för tillfället, det går inte att ladda upp bilder.....får återkomma i det ärendet!