En ny stjärna har tänts...

Idag på Leons födelsedag föddes en liten Tuva, Linda har blivit mamma för första gången!LEON 1 ÅR!

Idag är det ett år sen den största dagen i vårt liv, ett år sen världens finaste barn kom till världen.
Våran solstråle!
GRATTIS ÄLSKADE BARN PÅ DIN FÖRSTA FÖDELSEDAG!


Djungelhuset, igen!

Skulle in till stan med Sara i onsdags och handla till PUBKVÄLLEN som kommer att äga rum på Norsgården ikväll. (DU kommer väl??) Allafall tog vi med oss barnen + Elle och Micke och tog en vända på djungelhuset också, det var skoj. Även om Hugo efter halva tiden tyckte det var tråkigt och ville åka på Storsjöbadet istället...
Vi hade ju besök här för några veckor sen, Leons faster, gudfar och kusin. De firade Leons 1-årsdag lite i förskott eftersom de inte är här nästa fredag när han fyller egentligen, han fick många fina presenter!
Leon och kusin Nicole öppnar födelsedagspresenter!


Födelsedagsshopping.

Åkte in till Östersund igår tillsammans med Elle för att handla lite födelsedagspresenter till vår blivande 1-åring här hemma. Vart en hel del, visar en liten kik.
Bilder lånade från: Lindex shop online.

Mongo?

Jag delar upp meningarna när jag skriver, men ändå blir det ett enda sammelsurium av allt,
har blogg.se fått fnatt?

Sjukling.

Här har det varit snorigt värre i veckan. Förra fredagen fick vi besök av Leons faster, gudfar och kusin, det har varit jättekul att ha dom här, synd bara att Leon blev sjuk sista dagarna. Han har ju aldrig haft feber förut, förutom efter sprutorna då förstås, så det var en ny upplevelse för oss. Fredagen var värst, då låg han på 39,0 som högst (Han är lågtempad, och ligger normalt på 36,3). Snoret bara rann och han var jätterosslig i bröstet, men alvedon gör verkligen underverk!
Igår och idag är han feberfri men fortfarande lite tussig så jag fick vara hemma från städet på skalet idag, Micke fick ta med sig Elle som var snäll och ställde upp så han slapp åka själv...
På tvn går vasaloppet, i sängen ligger lillen och sover. Jag borde egentligen tvätta och kanske fli lite omkring mig. Men det är ju så lätt att man hamnar här, och jag tänkte ju att man skulle uppdatera er lite.