Tomorrow!

Imorgon kommer Elle hem, jippijippiej!

Varit ledig idag också, var egentligen meningen att jag skulle stänga mellan 17-18 men det behövdes inte för barnen åkte hem. Ska kanske ta och röja lite här hemma så det är fint till Elle kommer hem, hon ska ju komma hit på kaffe i helgen. Haha, vad härligt det känns att säga!
Och nästa helg som sagt kommer Mickan till mig, det ska bli kul det att träffas igen, vart ju som så snabbt sist.

Sitter här och känner mig sugen på nåt, men jag håller igen. Till middag idag vart det allafall stekt karré och en härligt mustig grönsallad, ingen potatis... ska man tydligen inte äta har jag hört, se om det gör nån skillnad.

Ikväll är det Du är vad du äter på tv, så då blir man väl deprimerad igen, haha. Ne, man kan alla andra så kan jag. Haha.

Nu ska jag kolla om det finns nåt annat att syssla med, kan inte sitta här hela kvällen!

Baj baj Blazej!

Tuggummi och huvudvärk.

Sitter här och tuggar fernetiskt (stavas det så?) på ett tuggummi. Trodde dunderhuvudvärken jag hade igår kväll gått över men ack vad jag bedrog mig, nu är den tillbaka.

Vart lättsam middag idag, korv och mos, haha. Nån gång måste man få äta det också, dont call me A just because of that.

På fredag kommer min Elle hem, lycka! Lika lyckeli är jag att lilla Emelie kommer hem på fredag, hon är så go o gla kexchoklad! Haha, bad humor!

Micke kollar på Lost, jag gillar inte det så jag sitter här, men det blir nog sängen snart som det känns, måste bara hitta nån ny bok jag kan läsa, har läst ut Emelies födelesedagspresent: Martina koden. Den var rolig som fan, läs läs läs!

Bye bye Blazej.

Bättre.

Det e bättre idag, har fått reda på att min högt älskade och saknade lillasyster ska komma hem ihelgen, det där med Norge var nog inget för henne. Sen kommer Mickan nästa helg, ska bli roligt som attan att träffas igen! Irini får ju bebis vilken dag som helst, spännande!!

Pratar med Fis-lisa på msn, saknar henne så mycket, ska nog ta mig i kragen och åka dit nån helg.

Ledig idag, jobba imorgon, i helgen blir det Confetti i Vigge, ska faktiskt bli riktigt roligt!

Jag har upptäkt att vi har massa hyresgäster som vi inte har träffat tidigare, och som inte hjälper till med hyran heller förresten, massa jävla äckelspindlar, med 48 ben och 25 ögon, blääää!!

Vill åka till Alanya nuuuuuuu!!

INGEN BRA DAG

Ingen bra dag idag, har bråkat både med arbetsförmedlingen och a-kassan, orkar snart inte längre hålla på... det här med pengar är ett jävla pusslande, när man varje månad vänder på kronorna för att det ska gå ihop. (Vilket det inte gör ändå)
Jag blir så matt...

Och så bajsade Amira på golvet i sovrummet idag IGEN, trots att hon alldeles precis varit ute, den jäveln smet upp när jag var och hämtade posten. Jag undrar om det börjar bli nåt fel i huvudet på henne, sådär har hon aldrig gjort förut, och nu är det tredje eller fjärde gången på bara några veckor. Ibland vill man bara lägga sig ner och grina!

PENGAR PENGAR PENGAR, VAD  JÄVLA ENKELT  ALLT VORE OM MAN HADE PENGAR!


Hos pappa.

Sitter vid pappas dator, gick hit efter jobbet idag för ska tillbaka på dagis vid 18.00, föräldramöte!
Har suttit och läst Elles blogg, hon är ju så rolig. Jag saknar henne väldigt mycket, vi som alltid är tillsammans annars! Och så får man inte träffa henne på jättemånga månader, inte kul!

Föresten har katten kommit tillbaka nu, hon var ju inte hemma när vi kom från Stockholm, våran kattvakt hade ju släppt ut henne på söndagen och när vi kom hem på måndag eftermiddag kom hon inte som hon alltid brukar göra när vi kommer hem, och "mamma" som man är blev man ju såklart orolig, att man nästan ville gå ut med pannlampa och söka efter henne i mörkret, men jag insåg ganska fort att det nog inte skulle vara någon idé. Men igår när jag kom hem från jobbet så kom hon i full kareta och ville in. Hungrig var hon också stackarn, och "mamma" kunde andas ut.



Estockholmo.

Jag och Micke tillbringade helgen nere hos hans föräldrar, trevligt, trevligt.
Åkte ner på torsdag eftermiddag var väl på Värmdö vid 21.00 då vart det bara slapping.
På fredag bar det av mot kungens kurva och IKEA, handlade mest lampor denna gång eftersom det är en bristvara hos oss, och stearinljus, mycket stearinljus köpte vi. Efter det shoppandet åkte vi till mormor och morfars grav, sen åkte vi på Brisak, eller ja, "Birrsarch" som min kära vän Elle skulle ha sagt. Där handlade jag fem par strumpor. Micke handlade ett par byxor och en fleecejacka.

Efter den färden besökte vi Lilli, Felix och Nicole. Nicole blev jätteglad när vi kom, och ville att jag skulle spela "Vem blir prinsessan?" med henne. Och det som började så bra, jag slapp ju till och med den svarta ringen,  men sen förlorade jag allafall. Jädra prinsesspel!
På kvällen fick vi lax, potatis och romsås till middag, mums.

På lördagen åkte vi runt lite på Värmdö, bl.a Kopparmora där Micke bott som liten, det var roligt att kolla på alla fina hus. Middag blev enchiladas hos Lilli och Leffe tillsammans med Nettis och Hasse, sen blev det fotboll, Micke var töntig och sa hela tiden att Sverige skulle förlora, men tji fick han. Haha!!

På söndagen vart det ganska lugnt, vi åkte och hyrde film, så vi kollade på film hela eftermiddagen, sen åt vi middag och kollade lite på tv, sen vart det sängen eftersom vi skulle åka tidigt på måndag morgon.

Måndag morgon, uppstigning kvart i sju, jag sa till Micke att det borde vara olagligt att stiga upp sådär tidigt om man inte gick i skolan eller jobbade. Åkte från Värmdö 07.55, och innan vi var inne i stan var klockan 09.15. En timme och tjugo minuter för att åka två mil, jag tackar gud att jag bor i Rätan utan köer.
Nåväl, besökte broder i hans nya torp. Trodde han skämtade när han lurade ut oss på den mest ensliga väg jag någonsin sett,  men se där, efter några kilometers åkande kom vi ju faktiskt fram.
Färden från Uppsala gick vid 12 sen var det raka spåret hem, förrutom avbrott i Vallsta för middag. Var hemma i Rätan vid 19.30 nångång. Skönt att komma hem.

Nu ska jag iväg och jobba.

Ledig dag

Vart ledig idag, Emelie har varit här hela dagen, hon har suttit vid datorn och jag har lagat makaronipudding till henne som hon kan ta med sig till staden, man måste ju vara mån om lillasyster.

Nu ligger Micke på soffan och kollar på tv och jag sitter här, kanske ska ta en promenad över på andra sidan, det e skönt väder ute!

Imorgon blir det jobb, och ihelgen åker vi troligtivs ner till Värmdö en sväng, skönt att komma bort lite.
Det vart ju inget Hallelujaläger för min del - lika skönt det!


Karré.

Håller på att steka karré till middag, snacka vuxenpoäng där du!

Käkade middag med Mickan igår på Eastern, det var så roligt att träffa dig igen ska du veta! Jag och Micke skulle egentligen bara in och handla mat, som vi brukar göra ganska fort vanlligtvis, men så hörde Mickan av sig att hon var i stan och hälsade på Eirini som kommer att få en bebis snart - wee, spännande!
Så vi bestämde i all hast att vi skulle käka mongolisk middag, vilket vi gjorde också, åh så gott!

Idag har vi varit iväg och hämtat ved i Handsjön, det går fort och bra när man har snälla vänner  som hjälper till.

Ne nu ska vi äta, sen se på Skärgårdsdoktorn, och så till farmor en sväng, vart mycket nu känner jag!