Arga fransmän, tunnelbanestationer och en jävla massa trappor!

Ja, vår resa till Paris blev något helt utöver det vanliga, orkar dock inte skriva allt.

Vårt första möte med Paris underjord, nämligen tunnelbanan var väl inte riktigt som vi hade tänkt oss, har under flera månaders tid, innan denna resa tjatat om att vi ska hålla ihop och att ingen får komma bort från varandra. När vi väl kommer dit, vad är det första som händer? Jo, Kristina kliver på vagnen och dörrarna går igen och snart ser vi bara tunnelbanan försvinna in i mörkret. Visst hittade vi tillbaka till varandra ganska snabbt strax efter, men det är rätt skrattretande att det ska hända innan man ens hittat till hotellet. Vi förstod ganska snart att man överskattat tunnelbanedörrarna, de går visst igen lite som de vill oavsett om någon är på väg ut eller in genom dem.

Jag däremot hade den stora turen att bli sjuk på denna resa, feber, huvudvärk och halsont (som nu när jag kom hem visade sig vara Streptokocker). Men som sagt så hade man ju inte kommit till Paris för att ligga på hotellrummet, även om det kändes som om det var just det man skulle behöva. Nej för Eiffeltornet måste man ju bara se. När vi kom dit var det sån lång kö så innan vi hade fått chansen att åka hissen upp måste vi vänta mellan 1,5-2 timmar! Man fick ta trapporna upp till andra våningen om man ville, så det gjorde vi, men eftersom inte jag var alltför pigg så stannade jag och gick ner någonstans mellan första och andra tror jag. Sen väntade jag på de andra där nere.

På söndagen åkte vi på en 2 timmar lång busstur, den tog oss till bl.a. Triumfbågen, Eiffeltornet (igen), Notre Dame m.m.

Ja jag tror allafall aldrig att jag har åkt så mycket tunnelbana som jag gjort denna helg och alla dessa trappor! Har man inte fått benmuskler nu kommer man aldrig få det. image7


Kommentarer
Postat av: Mickan

Hej Erika. Vad härligt du verkar haft det förutom den oturen du haft och blev sjuk. Det är så typiskt liksom. Jag vill också ut och resa nått men med mitt jobb går det inte...:( Hur mår du nu?

2007-05-18 @ 10:11:16
Postat av: Mikkis

Hej igen! jo med mig är det bra. Johan min är här nere nu med sin mamma som knappt väger nått, hon har gått ner hemskt mycket. Jaha så när kommer du och spenderar lite tid här nere? Har du ingen semesterdagar som du inte har planerat någe? Pok Mikaela

2007-05-19 @ 17:27:35
Postat av: Louise

Halla vannen ! Shit va kul med en resa till Paris !! Du maste beratta allting sen! Hoppas allt ar bra med er hemma, skriv ett mail med lite skvaller at mig ! =) PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

2007-05-31 @ 16:45:43
Postat av: Felicia

Hallooo! Ni verkar ju ha haft de härligt där! va KUL!! :)Vill oxå åka dit ngn gång! Synd bara att du blev sjuk..:/ Inte bra! Hoppas ni ha de bra i El-sthlmo. Hälsa Micke att han är saknad på hemme! haha!

2007-06-19 @ 20:13:54

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad vill du?

Trackback