Hör och häpna...

Leon är frisk!!
Efter att ha varit förkyld sen i september är han nu ÄNTLIGEN frisk! Men det var lika i fjol, blev förkyld på hösten och inte riktigt kry förrän på påsken året efter...
Ändå har han inte varit på dagis så mycket heller, men det kanske finns andra smittokällor???
Käre Gud, låt nu oss slippa denna helvetesförkylning ett bra tag!!

Långt emellan...

Ja nu var det ett tag sen igen kära vänner! Har som vanligt ingen inspiration till att blogga och tycker, då jag skriver, att jag skriver tråkigt och menlöst.

Har allafall passerat -20 kilo nu. Hade som mål att fixa det innan påsk, och igår måndag på min vägdag var det -19,8 så i morse kunde jag inte hålla mig så då var det -20,1 kilo!

Annars flyter veckorna på, det är inga problem att sysselsätta sig här hemma med en vild tvååring som kräver all uppmärksamhet han kan få just nu! Får han inte som han vill lägger han sig gärna ner och skriker. Härliga trots!

Ja Leon har ju fyllt två år för ett par veckor sen också, det firades såklart med både tårta och massa paket.

 
Visar födelsedagskortet han fick av faster Nettis och farbror Hasse.Tittar på alla andra födelsedagskort, det vart en del!Fick ett superstort paket av mostrarna, morbror samt Björn.Men det var roligare att klättra upp på det än att öppna...En alldeles egen Blixten Mcqueen bil!! (Elle varför har du tappat jåmen?)Tårtan med "pappa-pappa" som Leon säger.