Långt emellan...

Ja nu var det ett tag sen igen kära vänner! Har som vanligt ingen inspiration till att blogga och tycker, då jag skriver, att jag skriver tråkigt och menlöst.

Har allafall passerat -20 kilo nu. Hade som mål att fixa det innan påsk, och igår måndag på min vägdag var det -19,8 så i morse kunde jag inte hålla mig så då var det -20,1 kilo!

Annars flyter veckorna på, det är inga problem att sysselsätta sig här hemma med en vild tvååring som kräver all uppmärksamhet han kan få just nu! Får han inte som han vill lägger han sig gärna ner och skriker. Härliga trots!

Ja Leon har ju fyllt två år för ett par veckor sen också, det firades såklart med både tårta och massa paket.

 
Visar födelsedagskortet han fick av faster Nettis och farbror Hasse.Tittar på alla andra födelsedagskort, det vart en del!Fick ett superstort paket av mostrarna, morbror samt Björn.Men det var roligare att klättra upp på det än att öppna...En alldeles egen Blixten Mcqueen bil!! (Elle varför har du tappat jåmen?)Tårtan med "pappa-pappa" som Leon säger.Kommentarer
Postat av: Gudmor

Åh vad fina bilder. Önskar jag kunde varit med. Nästa årsdag kanske.

Sjukt kul att prata med dig idag. Piggas alltid upp efter att ha pratat med dig :DKramis.

Postat av: Mamma Di

Oj vad roligt att Du passerat 20 strecket!

2011-04-06 @ 11:42:09
Postat av: Cathrin

Det måste vara helt fantastiskt att nu få uppenbar effekt på operationen! Hoppas att du mår så bra som du förtjärnar! Vincent hälsar till Leon att han är grymt avis på hans bil... Den där har Vincent suktat efter hur länge som helst...! ;) Må gott och fortsätt uppdatera! Skulle vara skoj med bilder! Före och nu och sedan följa med resan framöver! =)

2011-04-06 @ 16:15:18
Postat av: Emma

Härliga bilder på lillen och fin bil han fick :)

2011-04-06 @ 17:47:59
Postat av: Emma

Vilken stilig 2-åring! Och vad han har hunnit växa sen vi var där och hälsade på, och det var ju ändå inte så länge sen. Stora killen!Du skriver varken tråkigt eller menlöst, bara att peppra på med blogginlägg nu! ;)Härligt att det går bra för dig med vikten. 20 kilo redan! Sen så undrar man ju om man kanske skulle kunna få se en nyare bild av dig snart. Och en före-bild kanske?

2011-04-10 @ 12:35:14
URL: http://emmakjellsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad vill du?

Trackback