Snörvel och snor...

Här hemma snoras och hostas det för fullt nu. först var det Micke som var klen (förrutom Leon som varit förkyld till och från sen i höstas) Nu har jag åkt på skiten och det känns som om man ska hosta ur sig lungorna. 

På vågen denna vecka har det inte hänt så mycket, gått ner ett ynka hekto!! Men kroppen gör väl en paus ibland, så vad jag har läst är det helt normalt, men såå tråkigt!


Lägger istället ut lite bilder om vad som hänt det senaste...Vi har varit och hälsat på hos gammelfarmor.
Jämt när vi kommer dit går Leon direkt till köket och säger "kaka". Han vet vad han vill! :)
Jag har fått fina "krya på dig-blommor" av mina arbetskamrater!
TACK!
Vi har målat med fingerfärg tillsammans med mostern.
Det var ju jätteskoj!
Igår var vi på kyrkis och åkte "rutchkana".

Finbesök

Idag har vi haft besök av Emma och Eira, det var ett tag sen vi träffades nu så det var verkligen på tiden!
Eira hade vuxit och blivit nästan lika lång som Leon, och hon var jätteduktig på att prata. Eira ska även bli storasyster i maj, och visst blev man sugen när man såg Emmas bebismage!
Visst är dom väl för söta?!

Ännu en vecka har gått...

Och idag är det två veckor tills jag börjar jobba igen efter sjukskrivningen.
Har varit till VC i Svenstavik och plockat bort mina agraffer från magen nu, skönt att få dom väck, dom har kliat så in i norden!
Vägt mig har jag också gjort, och sen förra veckan hade det försvunnit 2,2 kilo till. Kilon som ALDRIG mer ska få komma tillbaka! HÄRLIGT!

Centimeter försvinner.

Passade på att mäta mig igår också, det var väl en och annan centimeter på kroppen, men runt rumpan har det försvunnit 8 cm!!! Jag trodde först jag hade mätt fel så jag mätte om, men insåg att det fanns inte på så många olika ställen att mäta på.
Tycker annars det är ganska svårt att mäta, eftersom man måste komma ihåg var exakt på tex. låret du mätte. Bara att du mäter fel kan ju skilja massa centimeter både uppåt och neråt.