Julefriden...

...kan man säga har infunnit sig till viss del i vårat hem, har donat på i helgen som bara den. Har satt upp julgardiner och ljusstakar (dock ej tänt dem ännu). Strukit dukar och väggbonader. Och igår var vi till farmor och satte upp hennes julgardiner + att jag och Emelie var ner i källaren och hämtade tre stora kartonger med farmors julgrejer i (tomtar och dylikt) det får hon dona på med själv, för det tycker hon är roligt!
 
Imorgon bär det av till stora staden för lite shopping, brukar inte bli så mycket mer än Willys, Ö&B och Rusta, men men det räcker gott och väl för plånboken får sätta livet till åtskilliga gånger! 

På onsdag (?) kommer mamma och pappa hem också, efter två veckor i landet där det sägs att alla är gula. Skojade med Micke och Emelie och sa att mamma och pappa är nog gula när de kommer hem istället för bruna. Dock fick vi ett vykort av dem idag där det stod att det var ganska kyligt. Några som garanterat är bruna när de kommer hem efter tre(!) veckor i Thailand är fam Karlsson!  Ser fram emot att träffa dem när vi åker ner, och höra om alla äventyr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad vill du?

Trackback