Shame!

Ja jag skäms...Ingen uppdatering sen augusti såg jag nu.
Livet knallar på och vi går mot jul, nästan min favorittid på året när man får plocka fram ljusstakarna och sätta upp julgardinerna.

Med Leon går allt så snabbt, han pratar och har alla möjliga små ting för sig. Han är inte så förtjust i att gå på dagis (även om det nog är roligt när han väl är där) men gillar Pippi Långstrump och att mysa (förutsatt att han får ha nappen förstås ;) ) Han har börjat gå på toaletten och nu har det faktiskt blivit kiss två mornar i rad även om han inte riktigt är mogen att gå utan blöja något längre tag. Vi tänkte att till sommaren när han är strax över tre år försöka sluta på allvar med blöjan. Han är ju faktiskt inte så stor än, och man ska ju inte skynda på!!

Imorgon är det 1:a december och Leon har längtat i flera veckor efter att få börja öppna sin paket-kalender och sin chokladkalender. Men han har varit duktig och inte rört paketen som ligger i en korg på vardagsrumsgolvet.

Med vikten går det väl halv-bra. Eller ja, bra ska jag väl egentligen säga. Står still ganska mycket nu, sen kan det vara nån vecka då det försvunnit några hekto eller något kilo och då blir man ju glatt överraskad! 42 kilo har jag allafall tappat nu och det får jag väl vara nöjd med...


Kommentarer
Postat av: Emelie

Men nu blev jag förvånad ska jag säga! En uppdatering..Vilken fin bild på den lille och du är också så fin och smal! Det är lite ovant men du är inte menad att vara någon annan person än den du blivit.

Älskar dig!

Postat av: Mikaela

Åh vad fin han är!!! Han ser ut som en barnmodell. Hör av er till Ellos och HM direkt! Saknar er så! Vem har tagit fotot? Det är jättefint. 42 kilo är ju helt fantastiskt. Jag är så stolt över dig!

2011-12-01 @ 18:32:25
URL: http://secondchange.blogg.se/
Postat av: Mamma Di

Härligt med uppdatering, och 42 är väl helt fantastiskt!

2011-12-02 @ 10:22:25

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad vill du?

Trackback